Mi az az Aereco Akadémia?

A légtechnika a jövő technológiája, 

Az Aereco Akadémiát azzal a céllal hoztuk létre, hogy olyan megbízható forrásból származó gyakorlati tudásbázist állítsunk össze építészettel, építőiparral, épületgépészettel foglalkozó szakemberek számára, mely naprakész, biztos segítséget nyújt a mindennapi munkájukhoz.

A tanfolyamokat úgy állítottuk össze, hogy az egyszerűbb áttekintő anyagoktól folyamatosan elmélyülve a különböző rendszerek és folyamatok felé haladva a lehető legrészletesebben és leggyakorlatiasabban, valós példákon keresztül mutathassuk be a levegő kezelés és a szabályozott gépi szellőzés működését.

 

A közösségben rejlő erő

Nem tiktolt célunk, hogy az Aereco Akadémia égisze alatt egy olyan szakmai közösséget hozzunk létre, mely segítséget és támogatást képes nyújtani az épületgépészettel újonnan érdeklődők és tapasztalt szakemberek számára egyaránt.

Csatlakozzon az Aereco Akadémia Facebook csoportjához és kérjen segítséget, vagy adjon tanácsot a csoport tagjainak.

Személyes konzultációra van szüksége?

Szeretné kérdéseit személyes szakértő kollégánknak feltenni? Kérjen konzultációs időpontot és minden felmerülő kérdésére válaszolunk.

Kik vagyunk mi?

Aereco, innovatív cég a szellőztetés területén

Az Aereco innovatív szellőzési megoldásokat fejleszt és kínál lakó- és irodaépületekhez azzal a fő céllal, hogy az épületben tartózkodók igényei szerint biztosítsa az optimális légáramlást és a tökéletes levegőminőséget minden épületben.

Innovatív termékkínálatunk minden igényt kiszolgál, legyen szó hibrid, gépi vagy hővisszanyerős szellőztetésről.

Aereco Légtecnika Kft. – több mint 20 éve Magyarországon

2000. év tavaszán a francia AERECO S.A. azzal a céllal alapította az Aereco Légtechnika Kft.-t, hogy az általa kifejlesztett, belső páratartalom érzékelése alapján vezérelt szellőztetési rendszert megismertesse a hazai szakemberekkel, illetve elősegítse magyarországi alkalmazását. Társaságunk megalakulása óta, törekszik különböző társasház építő beruházó cégekkel, tervező irodákkal és kivitelező vállalkozásokkal a szoros szakmai partnerkapcsolatok kialakítására. Az Aereco Légtechnika Kft. eredményességének fő titka a képviselt korszerű technológia mellett, munkatársaink szakmai felkészültsége és a cég megbízhatósága.

Nemzetközi Csoport

A Marne-la-Vallee-i gyárban (központ) jelenleg több, mint kétmillió szellőzőelemet készítenek évente, de a gyártási kapacitás növelése folyamatos. Az Aereco termékei ma a világ minden táján, de főként Európában több millió lakásban működnek sikeresen, hozzájárulva ezzel a lakóépületek energiafelhasználásának csökkentéséhez.

Tervezés – Piaci igényeket figyelembe vevő fejlesztés

Kutatóközpontunk folyamatosan fejleszt és tesztel innovatív megoldásokat és folyamatokat, amelyeket beépítünk a jövőbeli termékeinkbe. A belső levegő minőség, akusztika és különböző légmennyiség vizsgálatokra specializálódott szakértőkkel, valamint megfelelő berendezésekkel rendelkezik, hogy hatékony új szellőzőrendszereket fejlesszen ki.

Mérnök csapatunk a laboratóriumból kikerülő prototípusokat fejleszti tovább, azok teljesítményi, formatervezési, minőségi igényeinek és az előállítási költségek figyelembe vétele mellett. Modern technológiákat alkalmazva (CAD tervezés, gyors prototípus készítés…) a termékek rövid idő alatt gyártási fázisba, majd a piacra kerülhetnek.

Gyártás – Több mint kétmillió termék évente

A termékek Franciaországban, a Marne-la-Vallee-i gyárban készülnek 10 000 m2 alapterületen. A gyártási folyamat és a technológia precíz biztosításához szükséges gyártószerszámokat mérnökeink fejlesztik ki. A higroszabályozású elemek páraérzékelőjét egy speciálisan erre a célra kialakított légkezelt helyiségben állítják elő.

Új cégközpont

2014 májusában adták át az, új központját a cégcsoportnak a 18 000 négyzetméter alapterületű épületegyüttesben Marne-La-Vallée (Párizs mellett Franciaországban),  10 000 m2 gyártó sor, 5 000 m2 raktárt és 
3 000 m2 iroda kapott helyet. A cégcsoport jelenleg Európában, Kínában, , Japánban, az Egyesült Államokban, és Oroszországban van jelen leányvállalatin és partnerein keresztül, de melyek száma folyamatosan növekszik.